söndag 12 april 2015

Hemgjord chokladkaka med kokos, gojibär & pumpakärnor



Enklare och godare kan det nästan inte bli.
Hemgjord chokladkaka.
Kan varieras i massor.
Nötter.
Chiafrön.
Torkade fikon i små bitar.
Torkade aprikoser i skurna strimlor.
Kokosflakes.
Solroskärnor.
Favoritmuslin.
Torkade blåbär........
Jag föredrar med mörk choklad.
Här har jag gjort med mjölkchoklad, kokosflingor, gojibär och pumpakärnor.
Perfekt att göra när det blir smält choklad över
efter att man t ex gjort cakepops som dessa.




HEMGJORD CHOKLADKAKA

Smält choklad
Kokosflingor
Pumpakärnor
Gojibär

Bred ut den smälta chokladen på ett bakplåtspapper till en tunn platta.
Strö över pumpakärnor och gojibär.
Strö sedan över kokosflingor så ytan täcks.
Pressa lite med handflatorna över allt så det fastnar.
Ställ i kyl att stelna.
Bryt i lagom stora bitar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar